Izjava o privatnosti

Lumen d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Lumen d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Sigurnost podataka

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lumen d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Lumen d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Lumen d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Lumen d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Izjava o korištenju Vaših podataka

Lumen d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih osobnih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi istih. Kupci imaju mogućnost pretplate na besplatnu mailing listu (Newsletter) temeljem koje mogu primati naše informacije i marketinške kampanje, a sa te iste liste imaju mogućnost odjave u svakom trenutku i bez obrazloženja.

Za svaku upisanu email adresu potrebno je potvrditi klikom na automatski generisani link koji se dobije na unešeni email. Navedeni princip služi zaustavljanju zloupotrebe sistema prijave.

Ukoliko ste promijenili email adresu, morate se ponovo prijaviti u Lumen d.o.o. newsletter i potvrditi prijavu.
Svi Lumen d.o.o. newsletteri se šalju u formatu koji sadrže slike i tekst.
Prijavom na email newsletter omogućavate da Lumen d.o.o. upiše Vašu email adresu u svoju bazu podataka.
Lumen d.o.o. se obavezuje da Vašu email adresu neće distribuirati / ilegalno prodavati trećim licima/firmama, već koristiti samo u vlastite svrhe.
Lumen d.o.o. zadržava pravo da koristi prijavljene email adrese za promotivne newslettere vlastitih / distributivnih brendova Lumen d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost Vaših podataka.

Vaš najbolji partner za moderne dekorativne ideje.